Hai.. Nama saya Cik Iman..

"Betul Tak Anda Dah Cukup Bengang Sebab Selalu Tak Berjaya Turunkan Berat Badan? Macam-Macam Dah Try, Tapi Lemak Masih Mencintai Anda"
- Cik Iman

Nama saya Cik Iman, Consultant Kurus Anda di website ini. Anda ada masalah berat badan kan..? Bila badan berisi, nak bergerak pun susah, kaki pun sakit-sakit, selalu mengah-mengah.. Betul tak?

Tambah-tambah pula, risiko nak dapat penyakit kronik pun lebih tinggi. Takut kan?

Boleh saya nak cerita sikit.. Cuba Anda lihat mereka yang berjaya turun berat badan dalam gambar kat bawah ni.

Saya nak tanya, Okay tak kalau Anda pun dapat hasil macam mereka?

Disclaimer : Ini bukan iklan ubat kurus.


The Result

Cik Iman bila tengok akak-akak dengan abang-abang dalam gambar ni, terpesona kejap tau. Yelaa... Jadi macam gadis melayu terakhir tu, bergetah menawan pulak. Cik Iman pun jeles tau.. Tak caya? Tengok la transformasi diorang kat bawah.


Macam tak percaya kan.. 11kg turun terus nampak macam anak dara bergetah gittew. Keyakinan diri makin naik, suami makin sayang, ramai yang tertanya-tanya rahsia transformasi akak ni.

Bayangkan.. Anda pun dapat ubah rupa fizikal Anda macam akak ni. Fuhh.. Kalau dulu rasa mustahil, dengan program kami, ianya mampu dicapai!!

Tengok sis comel ni. Lepas turun berkilo-kilo, macam tak caya dah ada 3 orang anak. Serius ke anak sis ni? Hehe

Best kan dapat balik ke berat badan waktu muda remaja dulu.. Diri terasa lebih "energetic", rasa lebih happy, rasa dunia ni "ana yang punya". Cuba Anda ingat balik diri Anda yang muda menawan satu ketika dulu.. Rindu kan..?

Kelakar akak ni, kita tanya sikitt je. Tapi dia punya excited, panjang lebar dia cerita. Siap ada extra pakej : kulit jadi gebu, bibir jadi merah, badan tak lembik..

Sebenarnya inilah dia kelebihan bila kita dapat turunkan berat badan, badan jadi lebih sihat. Jadi, nak stay dengan keadaan sekarang ke nak jadi lebih sihat? Cik Iman nak tanya Anda, nak yang mana satu?

Ini abg DJ. Abang DJ ni dah turun 4 kg dalam masa 4 hari tau. Dia share screenshot dekat social media. Lepas tu, ramai yang tanya macamana nak buat. Tu yang sampai 3 kotak orang rembat.

Akak abang tak jeles ke dengan Abg DJ ni? Dahla dapat jadi kurus, lepas tu dapat peluang meniaga pulak tu. Zaman pandemik sekarang ni, kena pandai cari & ambil peluang tau..


The Product

Disclaimer : Ini bukan iklan ubat kurus.

Anda tak salah baca, ini bukan ubat kurus. Ianya adalah MINUMAN yang membantu untuk mengawal selera makan anda yang "terlebih" agar anda on track untuk turunkan berat badan dengan formula di dalam minuman ini.

Pihak KKM juga telah mengesahkan bahawa produk ini tidak memerlukan KKM kerana ia BUKAN UBAT. Tapi ianya minuman untuk kurus.


1. Berbentuk serbuk, mudah untuk di bancuh.


2. Mempunyai kelulusan GMP dan selamat digunakan.



3. Kesan 2 in 1 membantu menurunkan berat badan dan mencerah dan menganjalkan kulit.



4. Kesan dapat dilihat dalam masa seminggu.



5. Cara penggunaannya :

Bancuh satu sachet Appecut Royale bersama 100ml air suam. Kemudian, k
acau sebati sehingga serbuk Appecut Royale larut. Seterusnya, ambil 1 sachets sehari setiap pagi selepas “breakfast” atau “lunch.”


Mesti Anda Nak Tahu Apa Kandungan Dalam Appecut Royale Ni Kan?
Kami Tak Rahsiakan Pun, Boleh Tengok Dalam Gambar Di Bawah


Apa Yang Appecut Boleh Bantu Anda?

Appecut Royale adalah minuman tambahan berperisa kopi yang sedap untuk membantu mengawal selera makan dan mencerahkan kulit secara semulajadi dengan ekstrak apple stem cell dan ekstrak sakura.


Kawal Selera Makan

Kandungan di dalam Appecut Royale membantu untuk mengawal "appetite" ataupun selera makan yang membuak-buak. Anda bakal makan untuk keperluan sahaja. Tapi tidak bermaksud anda tidak makan langsung.

Kawal Pembentukan Lemak

Membantu mengurangkan pembentukan lemak baru dalam badan. Selagi anda mengawal pemakanan anda, badan anda akan susah untuk naik.

Berat Badan Cepat Turun

Membantu mempercepatkan proses untuk badan anda susut & mendapat berat badan ideal.

Memutihkan Kulit

Mempunyai kandungan extract sakura & stem cell untuk membantu menganjalkan & mencerahkan kulit.


Apa Beza Kami Berbanding Dengan Produk Lain Dalam Pasaran?

Berikut adalah sebab kenapa anda perlu dapatkan Appecut Royale dengan kami.. Setakat ini, tiada lagi program yang sama seperti kami tawarkan dalam pasaran.

Kami namakan keseluruhan tawaran ini sebagai Kit Projek Turun Kilo.


  • Reward Bulanan

    Yup, Anda juga berpeluang memenangi hadiah-hadiah misteri yang kami umumkan setiap bulan sebagai reward kepada usaha Anda untuk turun berat badan anda.

  • Online Fitness Coach

    Anda akan belajar tentang tips, tricks bagaimana untuk sihat & fit secara online.

    Ilmu ini bakal melajukan lagi progress Anda untuk kurus. Program ini sahaja bernilai RM97 sebulan tapi Anda bakal dapat secara PERCUMA. ( COMING SOON)

  • Sistem Track Progress Berat Individu

    Sistem ini membantu anda untuk track setiap progress Anda, daripada mula sehingga kepada berat badan ideal anda.

    Dengan adanya sistem ini, perjalanan Anda untuk kurus akan lebih terjamin kerana Anda dapat lihat dengan tepat performance anda. Sistem ini bernilai RM197.00 tapi anda akan dapat secara PERCUMA.

  • Blueprint Kurus Sambil Jana Income Tambahan

    Pakej kami begitu berkesan sehinggakan ramai pelanggan kami menjadi agen jualan kami kerana kejayaan merreka mencapai berat badan ideal mereka.

    Ramai yang bertanya rahsia mereka. Jadi, kami tawarkan program jana income dengan pakej ini. (COMING SOON)

  • Scoreboard

    Ini adalah formula "booster" untuk Anda jana 4-5 angka bersih sebulan. (COMING SOON)

  • Group Support

    Bila buat berjemaah, apa-apa pun jadi lebih mudah. Sebab itu kami tubuhkan group untuk Anda. Khas untuk anda yang nak jana income sambil kurus.

    Group support ini sahaja tidak ternilai harganya. Ramai yang sudah start jana 4 angka sambil-sambil mereka kurus dengan sistem kami.

Ramai yang share result positif. Boleh lihat di bawah..


Pakej Istimewa Untuk Anda..

Kat bawah ini Cik Iman, nak share tentang pakej-pakej yang kami ada.


Pakej 1

Anggaran Berat Turun 
7 KG

Hanya

RM623

RM129

RM139 Sabah Sarawak
Exclude Postage

Stok Selama 2 Minggu

Akses Sistem Projek Turun Kilo
(bernilai RM297)

Sistem Track Progress Berat Anda
(bernilai RM197)

Reward  Bulanan

Pakej 2

(Recommended)

Anggaran Berat Turun
14 KG

Hanya

RM752

RM258

RM278 Sabah Sarawak
Exclude Postage

Stok Selama Sebulan

Akses Sistem Projek Turun Kilo
(bernilai RM297)

Sistem Track Progress Berat Anda
(bernilai RM197)

Reward Bulanan

Pakej 3

Anggaran Berat Turun
14 KG Ke Atas

Hanya

RM881

RM387

RM417 Sabah Sarawak
Exclude Postage

Stok Selama Sebulan Setengah

Akses Sistem Projek Turun Kilo
(bernilai RM297)

Sistem Track Progress Berat Anda
(bernilai RM197)

Reward Bulanan

Dah Ready Untuk Transform Tubuh Badan Anda?

Anda hanya perlu wasap semula "introducer" yang telah share link halaman website ini pada Anda.


Perubahan hidup Anda bakal bermula di sini..

Anda Ada Soalan?

Kami Ada Jawapannya (FAQ)

Berikut adalah soalan yang sering ditanya oleh pelanggan-pelanggan kami sebelum ini.